Loopbaanbegeleiding Wilrijk

Onze loopbaancoaches in Wilrijk

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Wilrijk brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding begint bij jezelf. Waar ben je sterk in en wat zijn je struikelpunten? Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken krijg je een antwoord op deze vragen. Zo weet je beter wat je opties zijn op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Wilrijk langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

We brengen je dus een stap dichter bij je droomjob door je met een correct zelfbeeld en de juiste ingesteldheid de arbeidsmarkt op te sturen. Tijdens deze persoonlijke begeleiding gebruiken onze loopbaancoaches verschillende methodieken. Ook gooien ze al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources in de strijd om je professioneel te begeleiden. Reden genoeg dus om eens langs te komen in ons kantoor in Wilrijk.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Wilrijk legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Wilrijk. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Waar vind je ons?

Onze locatie BENELUX BUSINESS CENTER (Boomsesteenweg 690,
2610 Antwerpen) bevindt zich op de hoek van het ‘Van den Borre’ filiaal en de steenweg.

Je gaat enkele stappen terug als je op de parking geparkeerd staat van ‘Van den Borre’ en ‘GAMMA’.

De ingang bevindt zich onder een glazenboog en we bevinden ons op de derde verdieping.

Aan de receptie komen we jou met veel plezier ophalen.

Adres

Boomsesteenweg 690
2610 Wilrijk

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Je kan parkeren op de parking van Van Den Borre / Gamma.