Loopbaanbegeleiding Knokke

Onze loopbaancoaches in Knokke

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Knokke brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Samen ontdekken we hoe goed jij jezelf kent. Wat zijn je talenten en wat zijn je valkuilen? Loopbaanbegeleiding begint met een grondige zelfanalyse over je sterke en minder sterke kanten. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken krijg je een correct zelfbeeld en een beter idee over je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Knokke langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met een correct zelfbeeld en de juiste spirit om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Voor het schetsen van een correct zelfbeeld verschillende methodieken gebruikt. Bovendien put je ook uit de kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en HR van onze loopbaancoaches. Hun professionele en tevens zeer persoonlijke begeleiding brengt je enkele stappen dichter bij je droomjob. Zo betreed je de arbeidsmarkt zelfverzekerd en met de juiste verwachtingen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Knokke legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Knokke. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Knokke

Waar vind je ons?

We zijn gevestigd in het gebouw BC ‘t Walletje – AGSO Knokke-Heist, Het Walletje 104, 8300 Knokke-Heist. (GPS Locatie: Herenweg, 8300 Knokke-Heist). Je kan gratis parkeren in de omgeving van het gebouw. Je mag je aanmelden aan de receptie van het hoogste gebouw, men zal je van hieruit doorverwijzen naar je coach. Buiten de openingsuren van de receptie mag je op de bel drukken, die bevindt zich in het sas tussen de eerste schuifdeur en de tweede, je coach zal de deur voor je open maken.

Adres

Het Walletje 104
8300 Knokke-Heist

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Je kan gratis parkeren in de omgeving van het gebouw.