Loopbaanbegeleiding Wevelgem

Onze loopbaancoach in Wevelgem

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Wevelgem brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Samen op ontdekking naar jezelf. Loopbaanbegeleiding begint immers met een grondige zelfanalyse. Wat zijn je sterke en minder sterke kanten? Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken krijg je een antwoord op deze vragen. Zo krijg je ook meer inzicht in je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Wevelgem langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met een correct zelfbeeld en de juiste spirit om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Wevelgem inschakelt, leer je aan de hand van verschillende methodieken heel wat bij over jezelf. Bovendien gooien onze loopbaancoaches al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om jou te begeleiden. Dankzij deze professionele en persoonlijke begeleiding zal je met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt betreden en je droomjob vinden.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Wevelgem legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Wevelgem. Tot dan!

foto

Waar vind je ons?

Onze locatie is gevestigd in het bedrijvencentrum "Cockpit145", gelegen in de Kortrijkstraat 145 in Wevelgem.

Komende van Wevelgem-centrum volg je richting Bissegem. Net buiten het centrum van Wevelgem aan de linkerkant zie je Bedrijvencentrum Cockpit 145.
Komende van Bissegem (Kortrijk/Ring R8/E403) voorbij het laatste ronde punt, net voor het centrum van Wevelgem zie je het Bedrijvencentrum aan de rechterkant.

Er is een parking voor de deur van het bedrijvencentrum. Jouw loopbaancoach zal je aan het onthaal opwachten.

Adres

Cockpit 145
Kortrijkstraat 145
8560 Wevelgem

Bereken hier uw route via Google Maps