Loopbaanbegeleiding Torhout

Onze loopbaancoaches in Torhout

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Torhout brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding begint bij jezelf. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke en minder sterke kanten. Zo weet je beter wat je opties op de huidige arbeidsmarkt zijn. Als je in ons kantoor in Torhout langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dan meteen naar huis met een nieuwe job? Neen, maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding gebruiken onze loopbaancoaches verschillende methodieken. Ook gooien ze al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources in de strijd om je te begeleiden. We brengen je dus een stap dichter bij je droomjob door je met een correct zelfbeeld en de juiste ingesteldheid de arbeidsmarkt op te sturen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Torhout legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Torhout. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Torhout

Waar vind je ons?

Wij bevinden ons in de kantoren van Moonshot Brugge, gelegen Koningin Astridlaan 97a te 8200 Sint-Michiels (Brugge). Vlakbij de Vives Hogeschool en de Veemarkt en kortbij de op- en afrit van de E40.

Er is gratis parking voor het gebouw.

De kantoren van Moonshot zijn toegankelijk via de grijze deur, naast de apotheek COOP. Je mag de deur binnengaan en de trap nemen naar boven. De coach zal daar op je wachten. Bij problemen kan je de coach bereiken via de gsm.

Adres

Oude Gentweg 81
8820 Torhout

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is een ruime gratis parking voor het gebouw.