Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
  • Kost het almaar meer moeite om werk en gezinsleven te combineren?
  • Vraagt het allemaal te veel energie en ben je constant uitgeput?
  • Op zoek naar een job die voor meer evenwicht zorgt?

De juiste werk-privébalans is een garantie op duurzaam werk. Met onze loopbaanbegeleiding ontdek je wat je écht belangrijk vindt in het leven. Je leert de juiste keuzes te maken tijdens een traject van 7 uur door gebruik te maken van twee loopbaancheques.

Op zoek naar het juiste evenwicht

Na je studies stort je jezelf nog met volle overgave op je carrière. Maar een gezin en kinderen brengen nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Hoe combineer je het ouderschap met je werk? Geen evidentie, want je werkgever verwacht nog altijd dezelfde focus en evenveel toewijding.

Deeltijds werken dan maar? Veel hangt af van de visie van je baas en jouw collega’s. Je keuze hypothekeert misschien je carrièremogelijkheden en kansen op promotie. En dan zwijgen we nog over de verloning.

Hoe vind ik de juiste balans tussen werk en privé? Wat vind ik belangrijk in het leven? Hoe maak ik de juiste keuzes? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden.

Ontdek eerst of je beantwoordt aan de voorwaarden voor loopbaanbegeleiding en recht hebt op de VDAB loopbaancheques.

Interesse in loopbaanbegeleiding?

Traject werk-privébalans

Een betere balans tussen je werk en privéleven verhoogt je levenskwaliteit. In 7 uur gaan we samen op zoek naar mogelijke oplossingen. Hoe? Jouw persoonlijke loopbaancoach of consultant maakt een analyse van je huidige jobsituatie aan de hand van persoonlijke vragenlijsten en gesprekken. Dat resulteert in een actiegericht persoonlijk actieplan. Ultieme doel? Meer tijd voor jouw gezinsleven met behoud van een acceptabele verloning en voldoende carrièrekansen.

Klaar voor werkbaar werk? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt.

Voordelen loopbaanbegeleiding werk-privébalans?

Wij maken jou bewust van je behoeftes en mogelijkheden zodat je voortaan de juiste keuzes maakt. Resultaat?

  • Meer tijd voor je gezin
  • Meer inspiratie, motivatie en energie op het werk
  • Een gelukkiger en uitgebalanceerd leven

Je bent uniek met je talent, persoonlijkheid en levensvisie. Daarom werken we met individuele begeleiding en persoonlijke gesprekken aan de hand van een 4-stappenprogramma.

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!