Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
  • Twijfel je aan jezelf, je competenties en talenten?
  • Zit je vast in je huidige job?
  • Op zoek naar nieuwe inzichten?

Loopbaanoriëntatie of -analyse wijst je weer de juiste richting. Je verwerft inzicht in jezelf en ontdekt je mogelijkheden tijdens een traject van 2 x 2 uur.

(Her)oriëntatie na een of meerdere jaren

Waarschijnlijk stond je na je studies te popelen om aan de slag te gaan en ervaring op te doen. Maar na een of meerdere jaren heb je het gevoel vast te zitten in je functie, afdeling of bedrijf. De werkdruk ligt te hoog, je mist waardering of uitdagingen. Is dit nu mijn droomjob? Wil ik dit echt blijven doen? Of ligt mijn toekomst ergens anders?

Samen gaan we op zoek naar jouw competenties, verwachtingen en mogelijkheden. Doelstelling? Gelukkig zijn in je job.

Tip: kijk eerst of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding.

Interesse in loopbaanbegeleiding?

Zelfinzicht met persoonlijk ontwikkelingsplan

Wat is voor mij nu eigenlijk écht belangrijk in een job? Waarom doe ik wat ik doe? Welke job past bij mij? Hoe krijg ik meer energie? Allemaal vragen die op een gegeven moment jouw pad kruisen.

Zelfinzicht is een absolute voorwaarde voor verandering. Na twee sessies van 2 uur ben je klaar om toekomstgerichte keuzes te maken dankzij een reflectief persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Om intern door te groeien of iets heel anders te gaan doen in een ander bedrijf.

Heb je nood aan een carrièreswitch? Dan verleng je best met een tweede loopbaancheque om uit te zoeken waar je talenten liggen, hoe je die het beste benut en hoe je dat precies doet.

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach bij jou in de buurt.

Voordelen loopbaanoriëntatie?

  • Groeimogelijkheden ontdekken
  • Nieuwe inzichten verwerven over je mogelijkheden
  • Passende arbeidsomstandigheden
  • Meer waardering en voldoening

Bij Loopbaanexpert verloopt jouw traject volgens een welomschreven scenario met ruimte voor persoonlijke invulling. Een duidelijk programma biedt immers de beste garantie op een duurzame oplossing. Concreet? Je krijgt een duidelijk beeld van jezelf via allerlei (psychologische) testen, diepgaande coaching-gesprekken, tips & tricks rond assertiviteit, interviews, …

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!