Loopbaanbegeleiding Oostende

Onze loopbaancoaches in Oostende

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Oostende brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Een grondige zelfanalyse is de eerste stap die je dient te nemen in het traject naar je droomjob. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Oostende langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dan meteen naar huis met een nieuwe job? Neen, maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Reden genoeg dus om een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Oostende in te schakelen. Aan de hand van verschillende methodieken leer je heel wat bij over jezelf. Onze loopbaancoaches gooien tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding ook al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd zodat je zelfverzekerd op je droomjob afgaat.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Oostende legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Oostende. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Oostende

Waar vind je ons?

We zijn gevestigd in het gebouw van Het Bedrijvencentrum in Oostende (BC Oostende).  Dat bevindt zich in de  Industriezone Plassendale 3, Kuipweg 13 te Oostende, vlakbij de autosnelweg A10, afrit Zandvoorde. Je herkent het gebouw aan zijn groen en zwarte kleur. De locatie is vlot bereikbaar met de wagen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor het gebouw. Tijdens de openingsuren van de receptie mag je je hier aanmelden, men zal je doorverwijzen naar je coach. Buiten de openingsuren van de receptie zal je coach je opwachten aan de ingang van het gebouw. Is je coach nog in gesprek, stuur dan een sms om je aankomst te bevestigen.

Adres

Kuipweg 13
8400 Oostende

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor het gebouw.