Loopbaanbegeleiding Lokeren

Onze loopbaancoaches in Lokeren

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Lokeren brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Een grondige zelfanalyse is de eerste stap die je dient te nemen in het traject naar je droomjob. Wat zijn je talenten en wat zijn je valkuilen? Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken krijg je niet enkel een antwoord op deze vragen maar ook meer inzicht in je mogelijke jobkeuzes. Als je in ons kantoor in Lokeren langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om de arbeidsmarkt te betreden.

Wat je mag verwachten van je coach

Reden genoeg dus om een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Lokeren in te schakelen. Aan de hand van verschillende methodieken leer je heel wat bij over jezelf zodat je vol zelfvertrouwen op je droomjob kan afgaan. Onze loopbaancoaches gooien tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Lokeren legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Lokeren. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Lokeren

Waar vind je ons?

Wij hebben een vergaderzaal ter beschikking in het Innovatiecentrum te Lokeren (gebouw van Engiplast, adres: Mosten 13, 9160 Lokeren).

Er is gratis parking ter beschikking vlak bij de hoofdingang van het gebouw. Wanneer niemand aanwezig is aan de receptie, mag u bij aankomst uw coach bellen op zijn/haar GSM-nummer. Hij/zij zal jou vervolgens binnen laten.

Adres

Mosten 13
9160 Lokeren

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is gratis parking ter beschikking vlak bij de hoofdingang van het gebouw.