Loopbaanbegeleiding Ieper

Onze loopbaancoaches in Ieper

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Ieper brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding begint bij jezelf. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke en minder sterke kanten. Zo weet je beter wat je opties op de huidige arbeidsmarkt zijn. Als je in ons kantoor in Ieper langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dan meteen naar huis met een nieuwe job? Neen, maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding gebruiken onze loopbaancoaches verschillende methodieken. Ook gooien ze al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources in de strijd om je te begeleiden. We brengen je dus een stap dichter bij je droomjob door je met een correct zelfbeeld en de juiste ingesteldheid de arbeidsmarkt op te sturen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Ieper legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Ieper. Tot dan!

loopbaanbegeleiding-Ieper

Waar vind je ons?

Onze locatie is gevestigd in het Bedrijvencentrum "het werkpand", Dehemlaan 31 in Ieper. Komende van de A19 gaan we aan het einde van de snelweg links op de Ringlaan N38 richting Ieper. Aan de eerste lichten draaien we links en zien we aan de linkerkant het rode gebouw van het vroegere L&H. Aan het eerste rondpunt draaien we op dit rondpunt net voor cijfer "27" rechts de parking van het bedrijvencentrum op.

Komen we uit de richting Poperinge blijven we op de Ringlaan N38 en gaan bij de laatste verkeerslichten rechts o.a. richting Jan Ypermanziekenhuis. Aan het eerste rondpunt draaien we op dit rondpunt net voor cijfer "27" rechts de parking van het bedrijvencentrum op.

Het Bedrijvencentrum ' Werkpand zien we achteraan rechts in de hoek (nummer 31) Er is een ruime parking voorzien. Jouw loopbaancoach zal je aan het onthaal opwachten.

Adres

Dehemlaan 31
8900 Ieper

Bereken hier uw route via Google Maps