Loopbaanbegeleiding Ieper

Onze loopbaancoaches in Ieper

Loopbaanbegeleiding aanvragen bij het loopbaanexpert.be team

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Ieper brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding begint bij jezelf. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke en minder sterke kanten. Zo weet je beter wat je opties op de huidige arbeidsmarkt zijn. Als je in ons kantoor in Ieper langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dan meteen naar huis met een nieuwe job? Neen, maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding gebruiken onze loopbaancoaches verschillende methodieken. Ook gooien ze al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources in de strijd om je te begeleiden. We brengen je dus een stap dichter bij je droomjob door je met een correct zelfbeeld en de juiste ingesteldheid de arbeidsmarkt op te sturen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Ieper legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Ieper. Tot dan!

loopbaanbegeleiding-Ieper

Waar vind je ons?

Wij zijn gevestigd in ‘t Werkpand Ieper. Dit bevindt zich in het gebouw van de vroegere Expohallen.

Als je van de A19 komt, dan rij je die helemaal af tot op het einde. Daar kom je aan lichten en rij je links de Ring rond Ieper op. Aan de eerste lichten sla je opnieuw linksaf, de Dehemlaan in. ‘t Werkpand is gelegen ongeveer 200m verder op de rechterkant.
Je rijdt daar het rond punt op, via dit rond punt kan je via de eerste afslag onmiddellijk rechts onze ruime parking oprijden.

Kom je uit het centrum van Ieper? Dan kom je normaal gezien de Dehemlaan ingereden via het kruispunt met de Brugseweg. Net voorbij het Best Western Flanders Lodge hotel kom je op een rond punt. Je neemt de derde afslag: dit is de toegang tot onze ruime parking.

’t Werkpand bevindt zich in de meest rechtse hoek van de parking. Onze buren zijn CuComp, Dios en Sunprotex.

Adres

Dehemlaan 31
8900 Ieper

Bereken hier uw route via Google Maps