Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Minder dan 7 jaar aan het werk? Ben je werkloos of maakte je al gebruik van beide VDAB-loopbaancheques in de afgelopen 6 jaar? Dan krijg je voorlopig geen subsidies meer voor loopbaanbegeleiding. Bekijk gerust nog eens de voorwaarden.
Gelukkig is er een betaalbaar alternatief. Wij ontwikkelden zowel online als face-to face een programma ‘carrièrecoaching’ om al jouw loopbaanvragen te beantwoorden. Zo verwerf je alsnog inzichten in jouw talenten, ambities en mogelijkheden. Voor een veelbelovende carrière(door)start.

Kompas voor een nieuwe carrière

Onze tools? Video-interviews, psychologische testen en gepersonaliseerde oefeningen. Zo verwerf je inzicht in je sterke kanten, hindernissen/valkuilen, persoonlijkheid, waarden, passies en dromen en je mogelijkheden. Maar je leert ook meer over de huidige arbeidsmarkt, sollicitatiemethodes en mogelijke opleidingen.

Toegegeven, een job zoek je nog altijd zelf. Maar je sluit jouw traject van carrièrecoaching wel af met de motivatie om jouw ideale job te vinden. De investering meer dan waard.

Online carrière-advies werkwijze

Hoe verloopt jouw carrièrecoaching in de praktijk? Eerst maak je gratis kennis met je persoonlijke coach via videochat of telefoon. Tijdens dat gesprek luisteren we naar jouw verhaal, bepalen we of we jou kunnen helpen en geven we toelichting over onze werkwijze. Hierbij kan je kiezen of je het liefst voor het online programma gaat of toch liever persoonlijk afspreekt. Vervolgens plannen we de afspraken in naargelang het gekozen traject en krijg je huiswerk mee waarmee wij aan de slag gaan. Deze persoonlijke voorbereiding is belangrijk om van dit traject een succesverhaal te maken.

Elke situatie is verschillend. Daarom streven wij naar een onderbouwd antwoord op jouw loopbaanvragen en een plan van aanpak dat beantwoordt aan jouw noden. Garantie? Onze jarenlange ervaring en psychologische achtergrond. Kwestie van de juiste stappen te zetten in jouw (nieuwe) carrière.

Online traject
195 euroincl. BTW
  • Gratis intake
  • Testen op maat van je loopbaanvraag
  • 1h30 online coaching in 2 sessies
  • Overdag, avond, weekend
Face-to-face traject
350 euroincl. BTW
  • Gratis intake
  • Testen op maat van je loopbaanvraag
  • 2h face-to-face coaching
  • Overdag, avond, weekend
  • Locatie naar keuze
Interesse in een online traject?

Naam*

Interesse in een face-to-face traject?

Naam*

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!