skip to Main Content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques

Minder dan 7 jaar (of 84 maanden) werkervaring in loondienst of als zelfstandige? Of maakte je al gebruik van de VDAB-loopbaancheques voor minstens 8 uur in de afgelopen 6 jaar? Dan krijg je voorlopig geen subsidies meer voor loopbaanbegeleiding. Bekijk gerust nog eens de voorwaarden.

Gelukkig is er een betaalbaar alternatief. Wij ontwikkelden een online programma om al jouw loopbaanvragen te beantwoorden. Een passende oplossing in het post-coronatijdperk.

Zo verwerf je alsnog inzichten in jouw talenten, ambities en mogelijkheden. Voor een veelbelovende carrière(door)start.

Online carrière-advies werkwijze

Hoe verloopt jouw internet carrièrecoaching in de praktijk? Eerst maak je gratis kennis met je persoonlijke coach via videochat of telefoon . Tijdens dat gesprek luisteren we naar jouw verhaal, bepalen we of we jou kunnen helpen en geven we toelichting over onze werkwijze. Vervolgens plannen we individuele videogesprekken en krijg je wat huiswerk waarmee wij aan de slag gaan.

Elke situatie verschilt. Daarom krijg je altijd een onderbouwd antwoord op jouw loopbaanvragen en een plan van aanpak dat beantwoordt aan jouw noden. Garantie? Onze jarenlange ervaring en psychologische achtergrond. Kwestie van de juiste stappen te zetten in jouw (nieuwe) carrière.

Kompas voor een nieuwe carrière

Onze tools? Video-interviews, psychologische testen en gepersonaliseerde oefeningen. Zo verwerf je inzicht in je sterke kanten, hindernissen/valkuilen, persoonlijkheid, waarden, passies en dromen en je mogelijkheden. Maar je leert ook meer over de huidige arbeidsmarkt, sollicitatiemethodes en mogelijke opleidingen.

Toegegeven, een job zoek je nog altijd zelf. Maar je sluit jouw online loopbaantraject wel af met de motivatie om jouw ideale job te vinden. De investering meer dan waard.

Prijs: € 195 incl. BTW

Interesse in loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques?

Stap 1 van 2 - Hoe contacteren

  • Wens je liever een face-to-face kennismakingsgesprek? Mail dan naar info@loopbaanexpert.be .