Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Andress Consulting is een gemandateerd centrum voor loopbaanbegeleiding. Dit betekent dat wij in samenwerking met de VDAB en Vlaamse overheid loopbaanbegeleiding aanbieden gebruik makend van een loopbaancheque. Als partner van deze instanties willen wij garant staan voor kwaliteit.

Ben je niet tevreden over onze diensten, dan kan je dit op 3 manieren melden.

Andress Consulting

Is er tijdens de loopbaansessies iets waar je mee zit in verband met onze aanpak, dan kan je dit onmiddellijk bespreken met de loopbaancoach.

Doe je dit liever niet persoonlijk, dan kan je een mailtje sturen naar kristof@andress.be met een omschrijving van het probleem. Dit komt terecht bij de zaakvoerder van Andress Consulting. Binnen de 7 dagen mag je van hem een antwoord verwachten. Hij neemt telefonisch of via mail contact met u op om het probleem op te lossen.

Tot slot kan je ook op het evaluatieformulier, dat ingevuld wordt op het einde van de loopbaanbegeleiding, uw opmerkingen meegeven.

VDAB

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van VDAB of van het loopbaancentrum, dan kan je bij VDAB een formulier invullen op www.vdab.be/vdab/klachten.shtml. Dit klachtenformulier vind je ook terug op de website van vdab.be onder de rubriek ‘Begeleiding en oriëntatie’ – loopbaanbegeleiding.

Vlaamse Overheid

Ben je niet tevreden over de wijze waarop je klacht bij VDAB behandeld werd, dan kan je terecht bij de Vlaamse Ombudsdienst, Leuvenseweg 86, 1000 Brussel. Dit via het klachtenformulier op de website

www.vlaamseombudsdienst.be of het gratis nummer 1700.

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!