Ga naar hoofdinhoud
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Onze loopbaancoach in Waregem

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Waregem brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding in Waregem?

Zelfanalyse is een belangrijk onderdeel in het traject naar je droomjob. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je langskomt in ons kantoor in Waregem voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en ingesteldheid om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Je put uit hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources om met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt te betreden. Dankzij hun professionele en tevens zeer persoonlijke aanpak ga je zelfverzekerd op de juiste droomjob af.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je. Tot dan!

Waar vind je ons?

Onze locatie is gevestigd in het bedrijvencentrum “BC”, gelegen in de Kalkhoevestraat 1 in Waregem.

Komende van de E17 richting Kortrijk ga je aan de afrit rechts, richting Anzegem. Aan de eerste verkeerslichten sla je links af.

Komende van Gent ga je aan het einde van de afrit links, richting Anzegem. Je rijdt voorbij de afrit en draait links af aan de eerste verkeerslichten.
Komende van Waregem rij je voorbij de oprit en sla je links af aan de eerste verkeerslichten.

Daarna sla je de eerste straat links in, de Kalkhoevestraat, tot op het einde. Het Bedrijvencentrum is het laatste gebouw van deze doodlopende straat aan de rechterkant (links is het nieuw kantoor van de Politie). Er is een ruime parking aanwezig. Jouw loopbaancoach zal je aan het onthaal opwachten.

Adres

Kalkhoevestraat 1
8790 Waregem

Parkeergelegenheid

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw.