Loopbaanbegeleiding Oudenaarde

Onze loopbaancoaches in Oudenaarde

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Oudenaarde brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Oudenaarde langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gooien tevens al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om je professioneel te begeleiden. De gebruikte methodieken dragen bij tot het scheppen van een correct zelfbeeld en het vinden van je droomjob. Dankzij deze persoonlijke aanpak betreed je de arbeidsmarkt dus met de juiste verwachtingen. Reden genoeg om eens langs te komen in ons kantoor in Oudenaarde voor loopbaanbegeleiding.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Oudenaarde legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Oudenaarde. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Oudenaarde

Waar vind je ons?

We zijn gevestigd in het loftencomplex ‘De Stokerij’ te Oudenaarde. Het adres hiervan is Remparden 0108, 9700 Oudenaarde (nabij kruising met de Bergstraat) en je kan ons vinden in loft 8. Aan het hekken bel je aan, waarna wij jou binnenlaten. Voor ons kantoor ga je rechtdoor en wij bevinden ons aan de linkerkant. Deze locatie is vlot bereikbaar met de wagen en er is gratis parkeergelegenheid in de straat.

Adres

Remparden 1 loft 0108
9700 Oudenaarde

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is gratis parkeergelegenheid in de straat.