Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Overweeg je loopbaanbegeleiding? Maar ben je nog niet helemaal overtuigd, dan kan je bij ons altijd langskomen voor een gratis en  individueel kennismakingsgesprek met Thu. Samen gaan we na of we verder gaan met een persoonlijke coaching, dit geheel gratis en vrijblijvend.

Thu Phan

  • Mijn troeven: Optimistisch, oprecht en ondersteunend. Brede HR ervaringen en kennis van functies, rollen en sectoren in de arbeidsmarkt.
  • Ik haal voldoening uit: Holistische aanpak in coaching waarbij jij tot zelfreflectie en inzicht komt om zelf actief verder je loopbaanbaanweg in handen te nemen. Met interesse en open mindset actief luisteren naar je verhaal en faciliteren zodat jij durft een (andere/nieuwe) keuze te nemen.
  • Ik geef loopbaanbegeleiding in: Aartselaar, Antwerpen, Brasschaat, Edegem, Herentals, Hoboken, Mechelen, Merksem, Schoten, Wilrijk.
  • Mijn hobby’s: Cycling, yoga, tuinieren, piano, creatief bezig zijn, gezellig samen zijn met goede vrienden.
  • Ik hou van: mijn gezins-en familieleven, wandelen, fietsen, actief zijn en af en toe ook niksen, citytrips, reizen, het ritme van de natuur en zijn vier seizoenen.
  • Ik gruwel van: oorlog
Linkedin

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen de werkdag op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!