Ga naar hoofdinhoud
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Onze loopbaancoaches in Aalst

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Aalst brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding in Aalst?

Zelfanalyse is een belangrijk onderdeel in het traject naar je droomjob. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je langskomt in ons kantoor in Aalst voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en ingesteldheid om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Je put uit hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources om met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt te betreden. Dankzij hun professionele en tevens zeer persoonlijke aanpak ga je zelfverzekerd op de juiste droomjob af.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je. Tot dan!

Waar vind je ons?

Wij beschikken over een comfortabele vergaderzaal in onze locatie, Hotel Best Western Premier, in Aalst beter gekend als “Het Keizershof Hotel”, gelegen Korte Nieuwstraat 15 te 9300 Aalst.
Deze locatie ligt in het centrum van Aalst en is vlot bereikbaar. Er is tevens gratis parkeergelegenheid voorzien in de ondergrondse parking van het hotel zelf.
Deze parkeergelegenheid bevindt zich links van de hoofdingang van het hotel. Op het gelijkvloers van het hotel mag u zich aanmelden bij de receptie waarbij u naar uw coach van Andress Consulting vraagt.

Adres

Nieuwstraat 15
9300 Aalst

Parkeergelegenheid

Er parkeergelegenheid voorzien in de ondergrondse parking van het hotel zelf. Deze parkeergelegenheid bevindt zich links van de hoofdingang van het hotel.