Loopbaanbegeleiding Aalter

Onze loopbaancoaches in Aalter

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Aalter brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Zelfanalyse is een belangrijk stap vooruit op de weg naar naar je droomjob. Daarom peilen we eerst naar je talenten, je valkuilen en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Dat doen we in ons kantoor in Aalter aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken. Als je langskomt in ons kantoor in Aalter voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en motivatie om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gooien al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om je professioneel te begeleiden. Ze gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Aalter inschakelt, ben je dus zeker dat je met een correct zelfbeeld en de juiste spirit de arbeidsmarkt betreedt. Zo ga je in rechte lijn op je droomjob af!

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Aalter legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Aalter. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Aalter

Waar vind je ons?

We zijn gevestigd in het Aalters bedrijvencentrum. Dit is het gebouw van het boekhoudkantoor Cobofisk dat zich bevindt aan de Brugstraat 147 in Aalter. Deze locatie is vlot bereikbaar met de wagen en er is een parking vooraan het gebouw met voldoende plaatsen waar je gratis kan parkeren. Wanneer je arriveert, mag je jouw Coach bellen op zijn/haar gsm-nummer. Deze zal je dan binnenlaten.

Adres

Brugstraat 147
9880 Aalter

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is een parking vooraan het gebouw met voldoende plaatsen waar je gratis kan parkeren.