Onze troeven

Onze loopbaancoaches

Onze loopbaancoaches werken exclusief voor ons en worden door ons permanent opgeleid. Wij werken enkel met coaches die gevormd zijn in en een ruime ervaring hebben in HR. Daarenboven werden zij geassessed door Andress Consulting op hun competenties als loopbaancoach. Niet zomaar iedereen wordt loopbaancoach bij Andress Consulting!

Psychologische onderbouw

De psychologische achtergrond van ons team maakt loopbaanbegeleiding door Andress Consulting uniek. Geen oppervlakkige gesprekken bij ons, maar gefundeerde analyses mede door onze psychologische testbatterij.

Een koffer aan tools

We beschikken over een waaier aan gespecialiseerde tools en methodieken die we kunnen gebruiken om je persoonlijkheid, competenties, waarden en wensen in kaart te brengen.

Maatwerk

Door een individuele en persoonlijke aanpak leveren we maatwerk. We belichten niet alleen het heden maar kijken ook naar de toekomst en indien nodig naar het verleden. Tevens luisteren we naar je privé-situatie die een rol kan spelen in de beslissingen die je neemt

Gratis persoonlijk kennismakingsgesprek

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen de werkdag op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Loopbaanexpert - Loopbaanbegeleiding Team

Transparante aanpak

Bij ons geen loze woorden en vage omschrijvingen. Met onze no-nonsense aanpak zeggen we duidelijk waar het op staat. Confronterend? Misschien. Maar ook realistisch en grondig.

Ervaring vanuit de arbeidsmarkt

Vanuit onze ervaring met rekrutering en selectie kunnen we een duidelijk beeld schetsen van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Heb je hulp nodig bij het solliciteren? Dan gaan we daar dieper op in.

KMO-Portefeuille

Wij zijn dienstverlener van de KMO-Portefeuille. Dit is een erkend certificaat dat de kwaliteit van onze dienstverlening garandeert.

Qfor kwaliteitslabel

Kwaliteitslabel Qfor

Qfor is een kwaliteitslabel voor opleidingsorganisaties en consultingbedrijven. Het is een middel om hun professionalisme te bewijzen. Andress Consulting behaalde bij de laatste bevraging in 2013 100% klantentevredenheid.