Loopbaanbegeleiding Harelbeke

Onze loopbaancoaches in Harelbeke

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Harelbeke brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Zelfanalyse is een belangrijk stap vooruit op de weg naar naar je droomjob. Daarom peilen we eerst naar je talenten, je valkuilen en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Dat doen we in ons kantoor in Harelbeke aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken. Als je langskomt in ons kantoor in Harelbeke voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en motivatie om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gooien al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om je professioneel te begeleiden. Ze gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Harelbeke inschakelt, ben je dus zeker dat je met een correct zelfbeeld en de juiste spirit de arbeidsmarkt betreedt. Zo ga je in rechte lijn op je droomjob af!

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Harelbeke legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Harelbeke. Tot dan!

Loopbaancoach Harelbeke

Waar vind je ons?

Onze locatie is gevestigd in het Bedrijvencentrum “Snowball” en dit in het bedrijvenpark Evolis 104 in Harelbeke/Zwevegem.

Komende uit de richting Kortrijk, de R8 of de E40 rijden tot aan het rondpunt “Cowboy Henk”. Aan dit rondpunt richting Zwevegem volgen. Aan het volgde rondpunt de afslag Evolis nemen.

Komende van Zwevegem de richting Kortrijk volgen en net buiten het centrum aan het eerste rondpunt de afslag Evolis nemen.

In het bedrijvenpark Evolis aan het eerste rondpunt rechtdoor, aan het volgende rondpunt rechts afslaan. Tussen de twee windmolens ziet u aan de rechterkant het bedrijf Osta. Aan de linkerkant ligt het Bedrijvencentrum Snowball. Er staat geen naambord Snowball aan de voorkant, enkel witte vlaggen met de naam Snowball.

Er is een ruime parking voor het gebouw. Net voor het gebouw ga je links de trappen op. Wat verder is de inkom. Jouw loopbaancoach zal je aan het onthaal opwachten.

Adres

Snowball
Evolis 104
8530 Harelbeke

Bereken hier uw route via Google Maps