Loopbaanbegeleiding Sint-Niklaas

Onze loopbaancoaches in Sint-Niklaas

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Sint-Niklaas brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

De eerste stap in dit traject is zelfanalyse. Ben je je bewust van je sterke en minder sterke kanten? Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken krijg je hierop een antwoord. Zo krijg je ook meer inzicht in je potentiële carrièremogelijkheden. Als je in ons kantoor in Sint-Niklaas langskomt voor loopbaanbegeleiding keer je dus niet huiswaarts met een nieuwe job, maar wel met een correct zelfbeeld en de juiste spirit om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding worden verschillende methodieken gebruikt. Ook gooien onze loopbaancoaches al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources in de strijd om je te begeleiden. Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Sint-Niklaas inschakelt, kom je dus een stap dichter bij je droomjob door met een correct zelfbeeld en de juiste ingesteldheid de arbeidsmarkt te betreden.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Sint-Niklaas legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Sint-Niklaas. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Sint-Niklaas

Waar vind je ons?

Wij hebben een lokaal ter beschikking in het Bedrijvencentrum Waasland, gelegen te Industriepark-West 75, 9100 Sint-Niklaas.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voorzien vlak aan de inkomdeur.  Bij aankomst op de parking mag u telefonisch contact opnemen met uw coach die je aan de inkom/receptie zal komen ophalen.

Adres

Industriepark-West 75
9100 Sint-Niklaas

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voorzien vlak aan de inkomdeur.