Ga naar hoofdinhoud
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
  • Je carrière een nieuwe wending geven?
  • Coaching nodig bij het solliciteren?
  • Op zoek naar de beste aanpak van jouw doorstart?

Het traject Carrièreswitch bezorgt je inzicht in je mogelijkheden voor de toekomst. Samen stippelen we een nieuwe jobroute uit in 7 uur door gebruik te maken van twee loopbaancheques.

Op zoek naar een nieuwe droomjob

Je huidige job beu? Of laat je fysieke of mentale toestand het niet meer toe? Dan zoek je best zo snel mogelijk een alternatief.

Een nieuwe carrièrewending dringt zich op als je niet verder kunt of wilt. In het eerste geval gaat het meestal om blessure in een fysieke job (bijv. na een hernia), in het tweede geval om een mentale kwestie in een kantoorjob. De motivatie ontbreekt en je loopt het risico op een bore-out of burn-out. Als je gezondheid in de gevarenzone komt, wijzig je best van koers.

Door jouw mogelijkheden te onderzoeken realiseren we jouw droomjob. Benieuwd of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding?

Klaar voor jouw nieuwe job?

Analyse van talenten en verwachtingen

Geen idee hoe je die carrièreswitch aanpakt? Jouw persoonlijke loopbaancoach brengt eerst jouw talenten in kaart. Zo kom je te weten welke job past bij jouw mogelijkheden, talenten en verwachtingen. We brengen doorgroeimogelijkheden en nieuwe functies in kaart. In een latere fase krijg je ook begeleiding bij het solliciteren en het opstellen van een cv.

Concreet? Je volgt 4 sessies van in totaal 7 uur op een locatie en moment naar keuze. Onze tools? Diepgaande gesprekken, grondige analyses, psychologische testen, … Er wordt een actiegericht POP opgesteld. Tijdens het traject sturen we bij waar nodig.

Reserveer nu jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach in je regio.

Voordelen begeleiding carrièreswitch?

  • Nieuwe mogelijkheden en competenties ontdekken
  • Zicht krijgen op de arbeidsmarkt
  • Succesvol solliciteren

Je persoonlijke loopbaancoach verdiende zijn/haar sporen in rekrutering en selectie en kent de verschillende sectoren, bedrijven en functies. Kwestie van je de juiste richting te wijzen.

Klaar voor jouw nieuwe job?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!