Loopbaanbegeleiding Schoten

Onze loopbaancoach in Schoten

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Schoten brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Schoten langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gooien tevens al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om je professioneel te begeleiden. De gebruikte methodieken dragen bij tot het scheppen van een correct zelfbeeld en het vinden van je droomjob. Dankzij deze persoonlijke aanpak betreed je de arbeidsmarkt dus met de juiste verwachtingen. Reden genoeg om eens langs te komen in ons kantoor in Schoten voor loopbaanbegeleiding.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Schoten legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Schoten. Tot dan!

Business Center Buiten (5)

Waar vind je ons?

We zijn gevestigd in het KMO-Team gebouw op de Brechsebaan 30 te Schoten. Deze bevindt zich in KMO ZONE 36. De receptie bevindt zich op de eerste verdieping. Je kan je daar aanmelden, de coach komt je daar dan oppikken. Bij avondsessies na 18 uur is de receptie niet meer bemand en wacht de coach je op aan de receptie. Er is ruime parkeerplaats voorzien aan het gebouw.

Adres

Brechtsebaan 30 (KMO ZONE 36)
2900 Schoten

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is een ruime parkeergelegenheid.