Loopbaanbegeleiding Mechelen

Onze loopbaancoach in Mechelen

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Mechelen brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Zelfanalyse is een belangrijk onderdeel in het traject naar je droomjob. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je langskomt in ons kantoor in Mechelen voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en ingesteldheid om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Je put uit hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources om met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt te betreden. Dankzij hun professionele en tevens zeer persoonlijke aanpak ga je zelfverzekerd op de juiste droomjob af.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Mechelen legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Mechelen. Tot dan!

loopbaanbegeleiding-mechelen

Waar vind je ons?

Wij bevinden ons in Oh! Mechelen, gelegen Kanunnik De Deckerstraat 20 bus A te 2800 Mechelen.
Mechelen is makkelijk bereikbaar met de auto via verschillende invalswegen. Deze wegen komen uit op de stadsring R12, vanwaar signalisatieborden je vlot naar de diverse parkings leiden.

Je wagen parkeren doe je in een van de duurdere centrumparkings of een goedkopere randparking.
De centrumparking ‘Kathedraal’ staat aangeduid vanaf de stadsring. De wandeltijd naar het Oh! bedraagt minder dan 4 minuten. Je kan ook je geluk beproeven op de parking in de Kanunnik de Deckerstraat (minder dan 2 minuten wandelen) of op de Parking Tinel (minder dan 5 minuten wandelen).

Voor de randparking Rode Kruisplein (Keerdok) geldt een beperkt tarief en is gratis tijdens het weekend en op wettelijke feestdagen. Op minder dan tien minuten wandelen ben je in het Oh!.

Adres

OH! Mechelen
Kanunnik De Deckerstraat 20 bus A
2800 Mechelen

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is geen parkeergelegenheid op de site, maar je kan jouw wagen parkeren in een centrumparking of een goedkopere randparking.