Ga naar hoofdinhoud
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Waar kan ik VDAB loopbaancheques bestellen?

Wil je werk maken van je professionele toekomst? Vraag je je af welke job bij je pastKom langs voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe loopbaanbegeleiding je een antwoord geeft op al je loopbaanvragen. Bovendien kost het je amper iets want dankzij de VDAB loopbaancheques betaal je maar €40 voor een traject van 4 uur (cheque 1) of 3 uur (cheque 2).

Hoe bestel ik mijn VDAB loopbaancheques?

Heb je jezelf al geregistreerd op de website van de VDABKlik dan hier om online je VDAB loopbaancheques te bestellen. Het volstaat om je rijksregisternummer en wachtwoord in te geven en de verdere stappen te volgen. Ben je nog niet geregistreerd op de website van de VDAB? Via dezelfde link krijg je de mogelijkheid om eerst een account aan te maken.

Liever telefonisch? Op werkdagen kan je voor het bestellen van je VDAB loopbaancheques tussen 8 en 19 uur bellen naar het gratis nummer 0800/30.700. Hoewel je recht hebt op 2 cheques, dien je deze afzonderlijk te bestellen. Je bestelt dus maar één cheque per keer.

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling plaatste?

VDAB controleert eerst of je recht hebt op VDAB loopbaancheques. Voldoe je aan de voorwaarden voor loopbaanbegeleiding dan krijg je een overschrijvingsformulier voor €40 via mail of via de post toegestuurd. Eens je betaald hebt, ontvang je jouw digitale cheque binnen de 6 werkdagen via mail.

Hou er rekening mee dat een cheque 3 maand geldig blijft en niet verlengd kan worden. Heb je binnen die termijn geen loopbaanbegeleiding gevolgd, wordt je geld wel teruggestort.

Hoe gebruik ik mijn VDAB loopbaancheques?

Schrijf je hier in voor loopbaanbegeleiding bij Loopbaanexpert. Wij zijn een erkend loopbaancentrum met verschillende afdelingen. Zo kan je makkelijk loopbaanbegeleiding volgen bij jou in de buurt. Zelfs ’s avonds of in het weekend staan onze loopbaancoaches voor je klaar.

Stuur ons je VDAB loopbaancheques via mail of druk ze af. Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek hoef je deze echter nog niet te hebben aangevraagd. Heb je nog bijkomende vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen de werkdag op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!