Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
Welke job past bij mij

Welke job past bij mij?

  • Het antwoord op de vraag “welke job past bij mij?”, begint bij jezelf. Stel kritische vragen, en ga na wat je echt wil in het leven.
  • Ook loopbaanbegeleiding kan je hierbij helpen. Dit staat garant voor een realistische oriëntatie.
  • Begeleiding nodig? Onze loopbaancoaches helpen je hiermee graag verder.

Om doelgericht te solliciteren moet je een job vinden die bij je past. Dit doe je door na te gaan welk soort takenpakket je aanspreekt, welke werkomstandigheden je belangrijk acht en welk soort bedrijf of organisatie jouw voorkeur geniet. Stel jezelf kritisch in vraag, of roep de hulp in van een loopbaancoach. Samen kan je een antwoord vinden op de vraag “welke job past bij mij?”

 


Welke job past bij mij?

Wil je een antwoord op de vraag “welke job past bij mij?”, dan kijk je best even heel diep vanbinnen. Daarbij is het belangrijk om jezelf kritisch in vraag te stellen, en realistisch na te denken over je kwaliteiten en beperkingen. Velen willen namelijk een job die niet binnen hun mogelijkheden valt, met de nodige afwijzingen en ontgoochelingen tot gevolg. Dit betekent niet dat je je dromen niet mag najagen, maar doe dit op een realistische manier. Soms kan het goed zijn om aan de basis te beginnen, om vervolgens, door ervaring op te doen, jezelf verder te ontwikkelen.

Loopbaanbegeleiding, een goede keuze!

Wil je een job vinden die bij je past, en krijg je daar graag begeleiding bij, dan kunnen wij loopbaanbegeleiding aanraden. Onze loopbaancoaches staan je met raad en daad bij. Ze staan stil bij wie je bent, wat je kan en wat je graag doet. In een vertrouwelijke sfeer ga je samen op zoek naar de mogelijkheden. Ze geven je een idee over de haalbaarheid van je plannen. Loopbaanbegeleiding staat dan ook garant voor een realistische oriëntatie. Bovendien bekijken ze of een extra opleiding noodzakelijk is om je sterker te positioneren op de arbeidsmarkt.

Wens je meer informatie over het vinden van een job die bij je past, of over onze diensten in het algemeen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

[addtoany buttons=”facebook,email,linkedin,whatsapp”] [simple-author-box]

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en emailadres in en wij contacteren u binnen de werkdag op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

[contact-form-7 id=”71553″ title=”Nieuw oriëntatiegesprek”]

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!