Loopbaanbegeleiding Roeselare

Onze loopbaancoaches in Roeselare

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Roeselare brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Zelfanalyse is de eerste stap. Als je in ons kantoor in Roeselare langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je talenten, valkuilen en mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gooien tevens al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om je te begeleiden. Tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding worden verschillende methodieken gebruikt. Zo betreed je de arbeidsmarkt met de juiste verwachtingen en ben je weer een stap dichter bij je droomjob. Reden genoeg dus om langs te komen in ons kantoor in Roeselare voor loopbaanbegeleiding.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Roeselare legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Roeselare. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Roeselare

Waar vind je ons?

Het bedrijvencentrum (BC) van Roeselare is gelegen in de industrieweg 45 en dit op het bedrijventerrein gelegen in de deelgemeente Beveren-Roeselare, nabij het opleidingscentrum van de VDAB. Vooraan het gebouw is een ruime (gratis) parking voorzien.

Het bedrijvencentrum kan u het best bereiken via de R32 (Rijksweg) en dit zowel als u uit de richting centrum of Izegem komt als uit de richting Brugge/Kortrijk A17 (afrit Ardooie/Tielt)

Bij het binnenkomen kan u zich tijdens de kantooruren aanmelden bij de receptioniste. Buiten de kantooruren zal uw coach u aan het onthaal opvangen. Indien de toegangsdeur uitzonderlijk gesloten zou zijn kan u aanbellen. (belknop naast de buitendeur).

Adres

Industrieweg 45
8800 Roeselare

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Vooraan het gebouw is een ruime (gratis) parking voorzien.