skip to Main Content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Onze loopbaancoaches in Gent - Park Office

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Gent – Park Office brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding in Gent - Park Office?

Zelfanalyse is een belangrijk onderdeel in het traject naar je droomjob. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je langskomt in ons kantoor in Gent – Park Office voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en ingesteldheid om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Je put uit hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources om met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt te betreden. Dankzij hun professionele en tevens zeer persoonlijke aanpak ga je zelfverzekerd op de juiste droomjob af.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Gent – Park Office legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Gent – Park Office. Tot dan!

Gent

Waar vind je ons?

We zijn gevestigd in het gebouw van Parkoffice. Dat bevindt zich aan de Franklin Rooseveltlaan nr 348 in Gent, vlak bij het Woodrow Wilsonplein (de Zuid).

Deze locatie is vlot bereikbaar met de wagen en er is voldoende parkeergelegenheid in de parking onder het Woodrow Wilsonplein of je kan ook betalend parkeren in de Hofstraat. In de Hofstraat is er ook een ingang tot ons kantoorgebouw (Hofstraat 269).

Je mag je aanmelden aan de receptie, onze coach komt jou hier ophalen.

Adres

Franklin Rooseveltlaan 348
9000 Gent

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeergelegenheid in parking Gent Zuid, op wandelafstand van ons adres.