Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
  • Droom je van een eigen zaak?
  • Heb je een ondernemersprofiel?
  • Hoe maak je het meeste kans op succes?

Loopbaanbegeleiding of coaching voor kandidaat-zelfstandigen beantwoordt diverse loopbaanvragen en neemt twijfels weg. Je krijgt een helder beeld van je slaagkansen als ondernemer na een traject van 7 uur. (Basisproject van 4 u + nieuw vervolgprogramma)

Zelfstandige worden iets voor mij?

Je eigen baas worden? Dan kijk je best eerst of je het juiste profiel hebt, kwestie van verrassingen te vermijden.

Ga je ervoor? Zorg dan voor een goede voorbereiding en zorg dat je er staat als ondernemer. Hoe geef ik mijn idee verder vorm? Wat zijn mijn sterktes en valkuilen als ondernemer? Hoe pak ik alles aan? En wat wil ik precies bereiken? Voor alle duidelijkheid: je business- en financieel plan stel je nog altijd zelf op, maar voor het menselijke aspect is er je persoonlijke loopbaancoach. Zo verschijn je goed aan de start en maximaliseer je jouw kansen op zakelijk succes.

Loopbaanbegeleiding voor starters neemt jouw slaagkansen onder de loep. Kijk eerst of je in aanmerking komt voor de korting van de VDAB.

Interesse in loopbaanbegeleiding?

Zelfinzicht bepaalt succes

Eerst wil je natuurlijk weten of het een goed idee is om zelfstandige te worden. Beschik je over de juiste kwaliteiten, vaardigheden, eigenschappen, …?

Zelfinzicht bepaalt in grote mate jouw slaagkansen. In 4 sessies van in totaal 7 uur bepalen we jouw profiel. Wat zijn jouw sterke en zwakke punten, valkuilen en werkpunten? Na het voltooien van het traject komen we tot een actiegericht persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Klaar om werk te maken van je zaak.

Hoe verloopt jouw coaching? Kies een locatie in jouw buurt (loopbaanbegeleiding Gent, Antwerpen, Limburg, …) een tijdstip (ook buiten de kantooruren) en een programma.

Reserveer nu jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach bij jouw in de buurt.

Voordelen zelfstandige coaching?

  • Inzicht in je ondernemerskansen
  • Competenties en blinde vlekken detecteren
  • Actiegericht ontwikkelingsplan

Jouw persoonlijke coach vertelt je graag hoe je jouw business vormgeeft op menselijk vlak.

Neem contact op door het formulier op deze pagina in te vullen.

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!