Kostprijs loopbaanbegeleiding

Kostprijs loopbaanbegeleiding

by nadmin

VDAB Loopbaancheque

Gedegen loopbaanbegeleiding vereist een pak kennis, ervaring en tijd. Normaal betaal je € 550 euro voor een traject van 4 uur. Met de VDAB loopbaancheque kost 4 uur coaching slechts € 40! De Vlaamse Overheid betaalt de rest.

Eén VDAB loopbaancheque is geldig voor vier uren begeleiding. 

Loopbaanchecques - ga fluitend naar je werk!

Gratis persoonlijk intake gesprek

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen de werkdag op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Ik ben momenteel:*

Ik ben geïnteresseerd om loopbaanbegeleiding te volgen in:*

De VDAB loopbaancheques praktisch

Je kan slechts 1 loopbaancheque (4 uur loopbaanbegeleiding) per keer bestellen. Achteraf bestaat wel de mogelijkheid om een tweede loopbaancheque aan te schaffen. Je betaalt 40 euro per cheque. Je kan wachten met de bestelling tot na je bij ons een vrijblijvend oriëntatiegesprek hebt gehad, maar je kan ze ook op voorhand bestellen. Hou er steeds rekening mee dat VDAB loopbaancheques maar 3 maanden geldig zijn. Kan je de cheque niet gebruiken voor de geldigheidsdatum, dan wordt je geld automatisch teruggestort. Dit betekent niet dat je recht op loopbaancheques vervalt. Kom je nog steeds in aanmerking voor loopbaanbegeleiding, dan kan je opnieuw een cheque aanvragen. Eens de cheque gevalideerd is door het loopbaancentrum blijft deze 1 jaar geldig. Gesprekken kunnen dus ook gespreid worden over een langere periode mocht dit nodig zijn.

Wie heeft recht op loopbaancheques? Lees hier de voorwaarden.

Hoger opgeleiden (vanaf hogeschool) hebben geen recht meer op opleidingscheques, tenzij je loopbaanbegeleiding hebt gevolgd, en blijkt dat de opleiding kan helpen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken of je loopbaan een nieuwe wending te geven. Dit kan een voordeel opleveren van 250 euro per jaar wanneer de opleiding wordt opgenomen in het Persoonlijk Ontwikkelingsplan.

Wens je meer informatie omtrent de VDAB loopbaancheques, of over onze diensten in het algemeen? Aarzel dan niet om ons te contacteren of bel 055/30.31.02.

Top