Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Amper 45 euro voor een loopbaantraject

Gedegen loopbaanbegeleiding vraagt om een pak kennis, ervaring en tijd. Normaal betaal je €561 voor een loopbaantraject van 4 uur, maar door VDAB loopbaancheques te bestellen, krijg je 93% korting en betaalt de Vlaamse Overheid de rest. Wat kost loopbaanbegeleiding je dan effectief?

Amper €45 euro voor 4 uur loopbaancoaching bij je eerste loopbaancheque! Bij een tweede cheque betaal je 45 euro voor 3 uur loopbaanbegeleiding. Een kleine kost, maar een onschatbare meerwaarde voor wie zich vragen stelt bij zijn huidige job of verdere carrière.

Wie heeft recht op loopbaancheques?

Werk je momenteel in loondienst of als zelfstandige en heb je minimum 7 jaar gewerkt? Vroeg je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaancheques aan? Dan heb je heb je in principe recht op loopbaancheques en loopbaanbegeleiding wanneer je woont in Vlaanderen. Lees hier alle voorwaarden.

Heb je loopbaanbegeleiding gevolgd en blijkt dat de opleiding kan helpen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken of je loopbaan een nieuwe wending te geven? Dan kan je opleidingscheques als hoger opgeleide aanvragen via jouw loopbaancentrum.

Is loopbaanbegeleiding wel iets voor mij?

De vraag ‘wat kost loopbaanbegeleiding’ is nu beantwoordt. Rest nog de vraag ‘is loopbaanbegeleiding iets voor mij’. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en beslis daarna zelf. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kan je al aanvragen voor je je loopbaancheques bestelt.

Na je traject van 4 uur heb je bovendien nog recht op nog een laatste gesprek van een half uur (nazorg genoemd). Je krijgt dus heel wat extra’s voor wat loopbaanbegeleiding maar kost. Lees hier meer over wat loopbaanbegeleiding inhoudt of contacteer ons voor meer informatie.

Gratis persoonlijk kennismakingsgesprek

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen de werkdag op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!