Loopbaanbegeleiding Sint-Pieters-Leeuw

Onze loopbaancoaches in Sint-Pieters-Leeuw

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Sint-Pieters-Leeuw brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Wat zijn je talenten en wat zijn je minder sterke punten? Tijdens de loopbaanbegeleiding krijg je aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken een correct zelfbeeld en nemen we ook je mogelijke jobkeuzes onder de loep. Zelfanalyse is immers een belangrijke eerste stap in het traject naar je droomjob. Als je in ons kantoor in Sint-Pieters-Leeuw langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met meer inzichten over je sterktes en valkuilen. Zo krijg je ook de juiste ingesteldheid en motivatie om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Sint-Pieters-Leeuw inschakelt, leer je dus best wel wat bij over jezelf bij. Hiervoor worden verschillende methodieken gebruikt. Bovendien gooien onze loopbaancoaches al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om jou te begeleiden. Dankzij deze professionele begeleiding ben je zeker dat je met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt betreedt. Zo ga je in rechte lijn op je droomjob af!

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Sint-Pieters-Leeuw legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Sint-Pieters-Leeuw. Tot dan!

Gevel

Waar vind je ons?

Ons kantoor is gelegen in het bedrijvencentrum Zennevallei N.V.
Dit gebouw is vlot bereikbaar en heeft gratis parkeermogelijkheden.
Je mag je aanmelden aan de receptie, onze coach komt jou daar ophalen.

Adres

Bedrijvencentrum Zennevallei N.V.
Bergensesteenweg 709
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Bereken hier uw route via Google Maps