Ga naar hoofdinhoud
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Onze loopbaancoach in Heverlee

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Heverlee brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding in Heverlee?

Zelfanalyse is een belangrijk onderdeel in het traject naar je droomjob. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je langskomt in ons kantoor in Heverlee voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en ingesteldheid om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Je put uit hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources om met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt te betreden. Dankzij hun professionele en tevens zeer persoonlijke aanpak ga je zelfverzekerd op de juiste droomjob af.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je. Tot dan!

Waar vind je ons?

Wij bevinden ons in het Bedrijvencentrum Heverlee, gelegen Interleuvenlaan 62 te 3001 Heverlee.

Op de autoweg E40 neem je uitrit 23a. Ook als je van de E 314 komt, neem je de E40 richting Luik. De uitrit 23a is de tweede uitrit, na uitrit Heverlee als je uit de richting Brussel komt. Op deze uitrit neem je richting Haasrode. Aan de tweede verkeerslichten sla je rechtsaf. Ongeveer 1 km verder zie je aan de linkerkant het Bedrijvencentrum (BC).

Het Bedrijvencentrum herken je aan de groene kubus met de witte letters BC. De ingang vind je links van het gebouw net voorbij de patio. Je rijdt dus via de oprit richting parking achteraan. Aan de receptie mag je jou aanmelden. De coach komt jou daar ophalen.

Adres

Interleuvenlaan 62
3001 Heverlee

Parkeergelegenheid

Er is ruime gratis parkeergelegenheid aan het gebouw.