Loopbaanbegeleiding Merksem

Onze loopbaancoaches in Merksem

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Merksem brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Hoe goed ken jij jezelf? Loopbaanbegeleiding begint met een grondige zelfanalyse over je talenten en je valkuilen. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken krijg je een correct zelfbeeld en een beter idee over je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Merksem langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met meer zelfkennis en de juiste spirit om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Voor het schetsen van een correct zelfbeeld over je sterke en minder sterke kanten worden verschillende methodieken gebruikt. Onze loopbaancoaches gooien ook al hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om je professioneel te begeleiden. Dankzij deze professionele begeleiding betreed je de arbeidsmarkt dus met de juiste verwachtingen en ga je in rechte lijn op je droomjob af.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Merksem legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Merksem. Tot dan!

DSCN3756

Adres

Ringlaan 137
2170 Merksem

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeergelegenheid aan het gebouw.