Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Loopbaanbegeleiding kost amper €45!

  • Het is een misvatting dat loopbaanbegeleiding duur is.
  • Dankzij de steun van de Vlaamse Overheid betaal je slechts €45 voor een loopbaantraject van 4 uur en €80 voor een traject van 8 uur.
  • Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en beslis daarna zelf of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

We moeten steeds langer werken. Het is dan ook meer dan normaal dat we af en toe onze professionele keuzes in vraag stellen. Herkenbaar? Blijf dan niet langer rondlopen met twijfels maar doe beroep op loopbaanbegeleiding. Voldoe je aan alle voorwaarden voor loopbaanbegeleiding dan heb je ook recht op loopbaancheques waardoor je amper €45 zelf bijdraagt voor een traject van 4 uur. Je betaalt zelf dus amper €10 per uur. Inderdaad: loopbaanbegeleiding is zeer goedkoop, maar de inzichten die je krijgt over jezelf en je job zijn onbetaalbaar! Kijk je even mee hoe alles in z’n werk gaat?

Gratis loopbaancheques bestellen

Goede loopbaanbegeleiding vraagt kennis, ervaring en tijd. Daarom betaal je normaal €550 euro voor een loopbaantraject van 4 uur. Dankzij de financiering van de Vlaamse Overheid betaal je voor loopbaanbegeleiding maar €45. Het enige wat je moet doen is je loopbaancheques online bestellen. Met een loopbaancheque kan je een traject van 4 uur loopbaanbegeleiding volgen bij onze ervaren loopbaancoaches. Aangezien je recht hebt op 2 loopbaancheques van €45 nemen we je, afhankelijk van je noden, 1 X 4 uur of 2 X 4 uur mee in de zoektocht naar je professionele zelve.

Begin met een gratis kennismakingsgesprek

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om samen je situatie en mogelijkheden te bekijken. Tijdens dit gesprek van 15 tot 30 minuten luisteren we naar jou en leggen we ook onze aanpak uit. Na dit gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je zelf beslissen of je loopbaanbegeleiding wilt volgen. Onthoud vooral dat loopbaanbegeleiding geen standaardpakket is, maar echt wordt afgestemd op jouw individuele behoeften. Voor slechts €45 leer je jezelf echt kennen. Dat loont de moeite, toch?

De getuigenis van Annelies, die dankzij onze loopbaanbegeleiding haar droomjob vond, bewijst dat de aanpak werkt. Blijf dus niet langer rondlopen met professionele vraagtekens en neem contact op met Loopbaanexpert.

[addtoany buttons=”facebook,email,linkedin,whatsapp”] [simple-author-box]

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en emailadres in en wij contacteren u binnen de werkdag op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

[contact-form-7 id=”71553″ title=”Nieuw oriëntatiegesprek”]

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!