Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
Jonge zakenvrouw voor krijttekening van een gezin. Waarom als mama loopbaanbegeleiding volgen bij Loopbaanexpert?

Waarom als mama loopbaanbegeleiding volgen?

  • Wanneer stel je jouw work-life balance in vraag?
  • Hoe helpt loopbaanbegeleiding bij het vinden van evenwicht?
  • Hoe ga je aan de slag met een POP?

Boeiende carrière? Check! Fantastisch gezin? Check! Alles vlotjes combineren? Hmmm… Daar wringt vaak het schoentje. Niet iedereen bereikt die evenwichtige work-life balance even vlot. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Ontdek hier hoe loopbaanbegeleiding kan helpen. Zelfs als je denkt dat het niet nodig is.

Wanneer stel je jouw work-life balance in vraag?

Vooral jonge gezinnen blijken het steeds moeilijker te vinden om werk en privé goed te combineren. Ben je recent mama geworden? En wil je een boeiende carrière naadloos combineren met de zorg voor je gezin? Dan heb je je vast al eens afgevraagd waarom een dag maar 24 uren telt. Het is dan ook normaal dat je jouw work-life balance in vraag stelt.

Het ene opgeven voor het andere? Waarom zou je? Loopbaanbegeleiding helpt je te ontdekken wat belangrijk is voor jou en op welke manier jij het makkelijkst je doelen bereikt.

Hoe helpt loopbaanbegeleiding bij het vinden van evenwicht?

Van mama’s wordt verwacht dat ze kunnen multitasken. Maar misschien is multitasken niets voor jou en krijg je meer gedaan met singletasking. Laat het niet tot een burn-out komen! Zorg ervoor dat je zowel uit je job als uit je privéleven energie en plezier put. Tijdens je loopbaanbegeleiding wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) opgesteld dat je inzichten geeft in jezelf en je situatie.

Door de juiste vragen te stellen ontdek je welke job bij jou past. En de perfecte job zorgt voor een perfecte balans in je leven!

Hoe ga je aan de slag met een POP?

Loopbaanbegeleiding is een proces dat in 4 fases verloopt. In de eerste fase worden alle inzichten samengevat in een reflectief POP, waarna we deze in de tweede fase omzetten naar concrete actiepunten. Concrete doelen waar je zo mee aan de slag kan! Er wordt immers altijd duidelijk vermeld wat het ontwikkelingsdoel is, wat je moet doen om dit doel te bereiken en welke ondersteuning hiervoor nodig is.

Ook wordt er een deadline afgesproken om je doel te bereiken. Tijdens je loopbaanbegeleiding word je dus nooit zomaar met een kluitje het riet ingestuurd!

Meer weten over loopbaanbegeleiding? Schrijf je nu in een voor een gratis individueel kennismakingsgesprek.

[addtoany buttons=”facebook,email,linkedin,whatsapp”] [simple-author-box]

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en emailadres in en wij contacteren u binnen de werkdag op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

[contact-form-7 id=”71553″ title=”Nieuw oriëntatiegesprek”]

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!