Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Waarschijnlijk zit je nu ‘in je kot’ door de coronacrisis. Het ideale moment om de balans op te maken van jouw carrière. Wil ik blijven doen wat ik doe? Waar liggen mijn mogelijkheden in de toekomst? Wordt het misschien tijd voor een koerswijziging?

Tip: maak van de nood een deugd en besteed je tijd zinvol door te bouwen aan een carrière na corona. Met online loopbaanbegeleiding bijvoorbeeld.

Online loopbaanbegeleiding tijdens covid-19

In normale omstandigheden kiezen we voor persoonlijk contact tijdens jouw traject loopbaancoaching, maar dat gaat voorlopig even niet meer. Gelukkig zijn er alternatieven. Videochat bijvoorbeeld. De VDAB stimuleert ons trouwens om aan de slag te gaan met online jobcoaching.

Daarom doen we jou een uniek aanbod.

 • Vrijblijvend infogesprek via videochat
 • Deel loopbaanbegeleiding via videochat
 • Persoonlijke eindsessie na de coronacrisis

Hoe verloopt e-coaching concreet? Jouw loopbaancoach maakt kennis met jou via een van de vele video conferencing apps: Skype, WhatsApp, Messenger, Zoom, Microsoft Teams, … Je hoeft meestal niets te installeren op je computer, tablet of smartphone. Veel apps genereren een link die je krijgt toegestuurd door jouw coach. Klik je daarop, dan start de videochat.

Werkwijze e-coaching

Benieuwd naar ons stappenplan voor online loopbaanbegeleiding?

  1. Schrijf je in voor een gratis online kennismakingsgesprek via videochat.
  2. Wij contacteren jou om een tijdstip in te plannen.
  3. Je ontvangt een bevestiging en de nodige werkdocumenten.
  4. Jouw online kennismakingsgesprek en/of loopbaanbegeleiding via videochat
  5. Rapportering en/of synthese van het gesprek

Tijdens het gesprek ontdek je jouw talenten, competenties en mogelijkheden. Je jobcoach stippelt een lange termijnplan uit voor jouw carrière, zodat je na de crisis in een job belandt die je echt past, waar je voldoening uit haalt en die een betere werk-privébalans oplevert.

Reserveer jouw gratis online intakegesprek

Loopbaanbegeleiding is de ideale manier om je tijd nuttig te besteden tijdens deze coronacrisis. En de investering blijft sowieso beperkt als je gebruik maakt van de VDAB-loopbaancheques. Ontdek meer over de kostprijs van loopbaanbegeleiding.

Meer weten? Vul onderstaande velden in voor jouw gratis intakegesprek via videochat en je hoort snel van ons.

Thuiswerk Corona

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!