Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
  • Meer plezier in je job?
  • Je carrière een nieuwe wending geven?
  • Nieuwe inzichten verwerven van onze topcoaches?

Loopbaanbegeleiding zet je carrière weer op het juiste spoor door een traject van 4 of 7 uur op maat. In een gemoedelijke context kom je meer te weten over je competenties, talenten en mogelijkheden.

(Her)oriëntatie na een of meer jaren

Zin om je carrière een nieuwe wending te geven? Tijd om nieuwe horizonten op te zoeken? Of ook inhoudelijk een heel nieuwe uitdaging aangaan? In het beste geval heb je al een concreet idee van de richting die je uit wil. Anders zoek je beter hulp of begeleiding van een professional.

Samen met een van onze ervaren topcoaches gaan we op zoek naar jouw droomjob. Of tenminste naar de juiste richting, want solliciteren doe je zelf. Onze loopbaancoaches hebben jaren ervaring in de arbeidsmarkt en met HR. Ze combineren economie met psychologie. De persoonlijke aanpak, zeg maar.

Kijk eerst even of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Alles begint bij zelfinzicht. Wat vind ik belangrijk in een job? Welke job past echt bij mij? Hoe haal ik (nog) meer energie uit mijn werk? Er is vast wel een reden waarom je op deze pagina bent terecht gekomen. Misschien hou je nog wel van je werk maar zoek je een andere bedrijfscultuur. Hoe dan ook, tijdens twee sessies van twee uur bepalen we jouw profiel.

Na afloop van het traject maak je makkelijker de juiste keuzes dankzij het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Het is de sleutel om verder door te groeien binnen hetzelfde bedrijf of extern.

Voel je toch de behoefte aan meer coaching? Positief verrast door de expertise en aanpak van jouw coach? Met een tweede loopbaancheque kies je voor een verlenging van jouw traject. Zo krijg je nog meer tijd om in een ontspannen sfeer op zoek te gaan jouw professionele toekomst.

Boek jouw kennismakingsgesprek met een loopbaancoach in de buurt

Voordelen loopbaanoriëntatie?

Onze aanpak? De sessies verlopen volgens een welomschreven scenario met (psychologische) testen, coaching-gesprekken, interviews, … Mondelinge communicatie primeert. Aan het eind van de rit krijg je een glashelder beeld van jezelf waarmee je aan de slag kunt.

Bij Loopbaanexpert zorgen we ook voor een gemoedelijke begeleiding die ruimte laat voor jouw persoonlijke inbreng.

Voordelen van onze coaching?

  • Groeimogelijkheden ontdekken
  • Passende arbeidsomstandigheden
  • Duurzame carrièreswitch

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!