Skip to content
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt
  • Meer voldoening uit je job halen?
  • Op zoek naar een duurzame carrièreswitch?
  • Een job vinden die aansluit bij je waarden en normen?

Loopbaanbegeleiding leert je meer over je mogelijkheden. Tijdens een traject van 4 of 7 uur ontdek je of je goed zit in je huidige job en waarom je beter een nieuwe richting inslaat.

Grondige evaluatie

Misschien zit je al een tijdje bij dezelfde werkgever maar is de rek eruit. Bijvoorbeeld omdat de jobinhoud of bedrijfscultuur niet langer bij je past. Daarom is het goed om even op de pauzeknop te duwen en je job kritisch te analyseren. Waarom blijf je doen wat je doet? Zijn er misschien andere mogelijkheden?

Samen ontdekken we jouw vaardigheden, verwachtingen en mogelijkheden. Ultieme doel? De job vinden die je gelukkig maakt.

Kijk eerst even of je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Verandering vergt op korte termijn misschien wat moed, maar op langere termijn betekent het vaak een zegen. Dankzij zelfinzicht stippel je een duurzame route uit voor je carrière.

Tijdens twee sessies van telkens twee uur zoeken we een antwoord op essentiële vragen en leggen we dit vast in een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Wat is echt belangrijk voor mij in een job? Beantwoordt mijn huidige job nog aan mijn verwachtingen? Hoe vind ik weer de goesting om door te groeien?

Heb je echt nood aan een carrièreswitch? Met een tweede loopbaancheque zoeken we ook uit hoe je jouw talenten optimaal benut. Voor een nieuwe uitdaging … intern of extern.

Boek jouw kennismakingsgesprek met een loopbaancoach in de buurt

Voordelen loopbaanoriëntatie?

Bij Loopbaanexpert verloopt je traject volgens een vooraf bepaald script, maar dan wel met ruimte voor jouw inbreng. Via (psychologische) testen, diepgaande coaching-gesprekken en andere interviews krijg je een realistisch beeld van je mogelijkheden.

Met al die info ga je aan de slag om een carrière uit te bouwen die echt bij je past en een werkgever te vinden die aansluit bij je waarden en normen.

  • Groeimogelijkheden ontdekken
  • Passende arbeidsomstandigheden
  • Duurzame carrièreswitch

Wil je meer info omtrent loopbaanbegeleiding?

Download hier onze brochure met gratis 10 tips om je carrière een boost te geven!