Ga naar hoofdinhoud
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Wij coachen je naar een eerste job!

Op zoek naar een passende eerste job? Toegegeven, het is niet gemakkelijk op de arbeidsmarkt vandaag de dag als schoolverlater. Vaak bots je op de boodschap ‘geen ervaring’ en ken je nog niet helemaal je eigen sterktes en competenties. Laat staan dat je deze in de verf kan zetten tijdens een sollicitatiegesprek. Ook een CV opstellen, sollicitatiegesprekken,.. Het is écht allemaal nieuw. Voel je dat je ondanks tips van vrienden en familie er niet geraakt? Laat je coachen! Een investering die een echte ‘boost” kan betekenen voor de start van je carrière.  Bij ons ben je in goede handen om jezelf professioneel te ontplooien in de beste omstandigheden.

Dit traject kan uiteraard ook zinvol zijn voor jonge professionals die een eerste werkervaring achter de rug hebben maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Online carrière-advies werkwijze

Hoe verloopt jouw internet carrièrecoaching in de praktijk? Eerst maak je gratis kennis met je persoonlijke coach via videochat of telefoon . Tijdens dat gesprek luisteren we naar jouw verhaal, bepalen we of we jou kunnen helpen en geven we toelichting over onze werkwijze. Vervolgens plannen we individuele videogesprekken en krijg je wat huiswerk waarmee wij aan de slag gaan.

Elke situatie verschilt. Daarom krijg je altijd een onderbouwd antwoord op jouw loopbaanvragen en een plan van aanpak dat beantwoordt aan jouw noden. Garantie? Onze jarenlange ervaring en psychologische achtergrond. Kwestie van de juiste stappen te zetten in jouw (nieuwe) carrière.

Kompas voor je carrière

Onze tools? Video-interviews, psychologische testen en gepersonaliseerde oefeningen. Zo verwerf je inzicht in je sterke kanten, hindernissen/valkuilen, persoonlijkheid, waarden, passies en dromen en je mogelijkheden. Maar je leert ook meer over de huidige arbeidsmarkt, sollicitatiemethodes en mogelijke opleidingen.

Toegegeven, een job zoek je nog altijd zelf. Maar je sluit jouw online loopbaantraject wel af met de motivatie om jouw ideale job te vinden en praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. De investering meer dan waard.

Prijs: € 195 incl. BTW

Interesse in ons young graduates program?

Stap 1 van 2 - Hoe contacteren

  • Wens je liever een face-to-face kennismakingsgesprek? Mail dan naar info@loopbaanexpert.be .