Loopbaanbegeleiding Ieper

Loopbaanbegeleiding Ieper

by Valerie Verplanken

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Ieper brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding begint bij jezelf. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke en minder sterke kanten. Zo weet je beter wat je opties op de huidige arbeidsmarkt zijn. Als je in ons kantoor in Ieper langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dan meteen naar huis met een nieuwe job? Neen, maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding gebruiken onze loopbaancoaches verschillende methodieken. Ook gooien ze al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources in de strijd om je te begeleiden. We brengen je dus een stap dichter bij je droomjob door je met een correct zelfbeeld en de juiste ingesteldheid de arbeidsmarkt op te sturen.

Waar vind je ons?

Ons kantoor is gelegen in het bedrijvencentrum Regus in Ieper, Ter Waarde 50.

Het best bereik je ons kantoor via de N38 (Expressweg Ieper-Poperinge). Vanop de A19 rij je tot op het einde van de autosnelweg. Op het einde ga je links de N38 op tot aan de eerste verkeerslichten, daar ga je opnieuw links.

Kom je uit de richting Poperinge, dan ga je op de N38 aan de laatste verkeerslichten voor de A19, rechts. Aan het eerste rondpunt neem je de tweede straat (richting “politie” volgen), op het tweede rondpunt neem je vervolgens de derde straat en tenslotte neem je de eerste straat links.

150m verder zie je aan je linkerkant een bord met bovenaan het cijfer 50 (Ter Waarde 50). Een paar meter verderop staat een  bordje “visitors”. Hier kan je links oprijden en je wagen parkeren.

Het Regus Bedrijvencentrum is een glazen gebouw gelegen aan de achterkant van het hoge rode hoofdgebouw. De ingang is gelegen in de hoek van het glazen gebouw.

Je mag wachten in het onthaal, onze coach komt jou hier ophalen.

Onze loopbaancoach in Ieper

Andy

Andy

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Ieper legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Ieper. Tot dan!

 
 

Ik ben momenteel:*

Ik ben geïnteresseerd om loopbaanbegeleiding te volgen in:*

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Adres

Ter Waarde 50
8900 Ieper

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is een parking aan het gebouw, je kan parkeren bij het bordje ‘visitors’.

Top