Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Loopbaanbegeleiding Antwerpen

by Kristof - Zaakvoerder

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Antwerpen brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Wat zijn je talenten en wat zijn je minder sterke punten? Om met de juiste inzichten en de nodige motivatie de arbeidsmarkt te betreden, zoeken we samen naar een antwoord op deze vragen. Zelfanalyse is immers een belangrijke schakel in het vinden van je droomjob. Daarom houden we in ons kantoor in Antwerpen individuele gesprekken en testen. Als je in ons kantoor in Antwerpen langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met een correct zelfbeeld en de juiste spirit om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Antwerpen inschakelt, leer je dus in eerste instantie heel wat over jezelf bij. Hiervoor worden verschillende methodieken gebruikt. Bovendien gooien onze loopbaancoaches al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om jou te begeleiden. Dankzij deze professionele begeleiding, maak jij de juiste professionele keuzes en ga je in rechte lijn op je droomjob af.

Waar vind je ons?

Ons kantoor is gevestigd in het Mediahuis: Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen. Als je de straat inrijdt, dan bevindt het gebouw zich aan de linkerkant.

Een grote parking bevindt zich achteraan het gebouw.

Je kan je aanmelden aan de receptie vooraan het gebouw en je vraagt dan naar jouw coach van Andress Consulting en we komen jou halen.

Op zaterdag neem je best rechtstreeks contact op met jouw coach op zijn/haar GSM- nummer als je bent toegekomen.

Onze loopbaancoach in Antwerpen

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Antwerpen legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Antwerpen. Tot dan!

 
 

Ik ben momenteel:*

Ik wil een:*

Ik ben geïnteresseerd om loopbaanbegeleiding te volgen in:*

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
[recaptcha]

Adres

Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Een grote parking bevindt zich achteraan het gebouw.

Top