Ga naar hoofdinhoud
Loopbaanbegeleiding met Loopbaanexpert: klaar voor de arbeidsmarkt

Onze loopbaancoach in Tielt

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Tielt brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding in Tielt?

Zelfanalyse is een belangrijk onderdeel in het traject naar je droomjob. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke kanten, je minder sterke kanten en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je langskomt in ons kantoor in Tielt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met de juiste inzichten en ingesteldheid om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gebruiken verschillende methodieken om jou enkele stappen dichter bij je droomjob te brengen. Je put uit hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources om met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt te betreden. Dankzij hun professionele en tevens zeer persoonlijke aanpak ga je zelfverzekerd op de juiste droomjob af.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je. Tot dan!

Waar vind je ons?

Onze locatie is gevestigd in het Bedrijvencentrum “Vlaemynck”, Sint Janstraat 185 in Tielt.

Het bedrijvencentrum is gelegen langs de Ringlaan N35/37 in Tielt. Komende van Tielt nemen we de ringlaan richting Deinze. We rijden voorbij het kruispunt van het ziekenhuis, voorbij het kruispunt van het sportcentrum tot aan de voorlaatste lichten (richting Ruislede). Aan die lichten zie we rechts op de hoek het Bedrijvencentrum Vlaemynck. We draaien dan ook rechts de Sint Jansstraat in en onmiddellijk links de parking op van het Bedrijvencentrum.

Komende van Deinze volgen we op de Ringlaan N35/37. We blijven op de Ringlaan en rijden links voorbij de Gamma en aan de volgende lichten zien we aan de linkerkant het Bedrijvencentrum Vlaemynck. We draaien aan die verkeerslichten dan ook links de Sint Janstraat in en onmiddellijk links de parking op.

De ingang is gelegen aan de voorkant (langs de Ringlaan) naast het immokantoor op het gelijkvloers. Jouw loopbaancoach zal je aan het onthaal opwachten

Adres

Sint-Janstraat 185
8700 Tielt

Parkeergelegenheid

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voorzien vlak aan de inkomdeur.