Loopbaanbegeleiding Tielt

Onze loopbaancoaches in Tielt

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Tielt brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding begint bij jezelf. Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken kom je meer te weten over je sterke en minder sterke kanten. Zo weet je beter wat je opties op de huidige arbeidsmarkt zijn. Als je in ons kantoor in Ieper langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dan meteen naar huis met een nieuwe job? Neen, maar wel met een correct zelfbeeld en de nodige motivatie om jouw droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Tijdens deze professionele en persoonlijke begeleiding gebruiken onze loopbaancoaches verschillende methodieken. Ook gooien ze al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en Human Resources in de strijd om je te begeleiden. We brengen je dus een stap dichter bij je droomjob door je met een correct zelfbeeld en de juiste ingesteldheid de arbeidsmarkt op te sturen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Ieper legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbaanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Tielt. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding in Tielt

Waar vind je ons?

Onze locatie is gevestigd in het Bedrijvencentrum “Vlaemynck”, Sint Janstraat 185 in Tielt.

Het bedrijvencentrum is gelegen langs de Ringlaan N35/37 in Tielt. Komende van Tielt nemen we de ringlaan richting Deinze. We rijden voorbij het kruispunt van het ziekenhuis, voorbij het kruispunt van het sportcentrum tot aan de voorlaatste lichten (richting Ruislede). Aan die lichten zie we rechts op de hoek het Bedrijvencentrum Vlaemynck. We draaien dan ook rechts de Sint Jansstraat in en onmiddellijk links de parking op van het Bedrijvencentrum.

Komende van Deinze volgen we op de Ringlaan N35/37. We blijven op de Ringlaan en rijden links voorbij de Gamma en aan de volgende lichten zien we aan de linkerkant het Bedrijvencentrum Vlaemynck. We draaien aan die verkeerslichten dan ook links de Sint Janstraat in en onmiddellijk links de parking op.

De ingang is gelegen aan de voorkant (langs de Ringlaan) naast het immokantoor op het gelijkvloers. Jouw loopbaancoach zal je aan het onthaal opwachten.

Adres

Sint-Janstraat 185
8700 Tielt

Bereken hier uw route via Google Maps