Loopbaanbegeleiding Kortrijk

Onze loopbaancoach in Kortrijk

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Kortrijk brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Samen op ontdekking naar jezelf. Loopbaanbegeleiding begint immers met een grondige zelfanalyse. Wat zijn je sterke en minder sterke kanten? Aan de hand van vragen, testen en individuele gesprekken krijg je een antwoord op deze vragen. Zo krijg je ook meer inzicht in je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Als je in ons kantoor in Kortrijk langskomt voor loopbaanbegeleiding ga je dus niet naar huis met een nieuwe job, maar wel met een correct zelfbeeld en de juiste spirit om je droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Kortrijk inschakelt, leer je aan de hand van verschillende methodieken heel wat bij over jezelf. Bovendien gooien onze loopbaancoaches al hun kennis en ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om jou te begeleiden. Dankzij deze professionele en persoonlijke begeleiding zal je met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt betreden en je droomjob vinden.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Kortrijk legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Kortrijk. Tot dan!

Loopbaanbegeleiding Kortrijk

Waar vind je ons?

Parkoffice Kortrijk is gelegen in de Doorniksestraat 63 in het centrum van Kortrijk op wandelafstand van de markt en het station. In de straat zelf is geen parking voorzien. Parkeren kan in de ondergrondse parking bij van het schouwburgplein of in de zijstraten aan de achterkant van het station. Opgelet. Het betreft hier betalende parkingplaatsen.

Bij het binnenkomen kan u zich tijdens de kantooruren aanmelden bij de receptie. Buiten de kantooruren zal uw coach u aan het onthaal komen halen. Indien de toegangsdeur uitzonderlijk zou gesloten zijn kan u aanbellen. (belknop naast de buitendeur).

Adres

Doorniksestraat 63
8500 Kortrijk

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

In de straat zelf is geen parking voorzien. Parkeren kan in de ondergrondse parking bij van het schouwburgplein of in de zijstraten aan de achterkant van het station. Opgelet. Het betreft hier betalende parkingplaatsen.