Loopbaanbegeleiding Edegem (Bar d’Office)

Onze loopbaancoaches in Edegem

Twijfels over je huidige job? Of nood aan een nieuwe uitdaging? We stellen ons allemaal wel eens vragen bij onze professionele keuzes. Terecht! We moeten immers alsmaar langer werken en ook de werkdruk neemt enorm toe. Sta dus gerust even stil bij vragen als ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn mogelijkheden?’. Onze loopbaanbegeleiding in Edegem brengt je terug in beweging!

Hoe werkt loopbaanbegeleiding

Samen gaan we op ontdekking naar jezelf. Tijdens de individuele gesprekken, testen, vragenlijsten en andere methodieken die deel uit maken van de loopbaanbegeleiding in Edegem krijg je meer inzicht in je sterke kanten, je valkuilen en je mogelijke jobkeuzes op de huidige arbeidsmarkt. Zelfanalyse is een belangrijk onderdeel in het traject naar je droomjob! Wie in ons kantoor in Edegem binnenwandelt voor loopbaanbegeleiding gaat dus niet naar huis met een nieuwe job, wel met de motivatie en de juiste spirit om die droomjob te pakken te krijgen.

Wat je mag verwachten van je coach

Onze loopbaancoaches gooien al hun kennis en jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt en HR in de strijd om je professioneel te begeleiden. Als je een van onze loopbaancoaches van de loopbaanbegeleiding in Edegem inschakelt, ben je zeker dat je met een correct zelfbeeld en de juiste verwachtingen de arbeidsmarkt betreedt. Zo ga je in rechte lijn op je droomjob af!

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens je gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek in Edegem legt onze loopbaancoach je graag uit hoe loopbaanbegeleiding concreet in elkaar zit en welke stappen we samen nemen. Maar nog belangrijker: we luisteren naar jouw vragen en noden! In een ongedwongen sfeer leer je dus je coach en ook zijn of haar achtergrond kennen. Voor een goed resultaat van de loopbanbegeleiding is het immers belangrijk dat er een klik is en jullie op dezelfde golflengte zitten. Neem dus een halfuurtje de tijd om kennis te maken en je voortaan gelukkiger te voelen in je job. Niet twijfelen, maar gewoon doen! We verwachten je in Edegem. Tot dan!

Edegem

Waar vind je ons?

We maken flexibel gebruik van de vergaderzalen van het Bolwerk, lid van het Bar d’Office netwerk, om je lokaal verder te helpen. Gratis parking is gelegen aan de kant van Vestinglaan 55. Bij een eerste bezoek neem je best contact op met je coach bij aankomst.

Adres

Vestinglaan 55,
2650 Edegem

Bereken hier uw route via Google Maps

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeergelegenheid, op wandelafstand van ons adres.