Gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

by Kristof - Zaakvoerder

Overweeg je loopbaanbegeleiding? Maar ben je nog niet helemaal overtuigd, dan kan je bij ons altijd langskomen voor een gratis en  individueel kennismakingsgesprek met één van onze loopbaancoaches. Samen gaan we na of we verder gaan met een persoonlijke coaching, dit geheel gratis en vrijblijvend.

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen de werkdag op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

 
 

Ik ben momenteel:*

Ik wil een:*

Ik ben geïnteresseerd om loopbaanbegeleiding te volgen in:*

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
[recaptcha]

Onze troeven

  • Wij werken enkel met coaches die gevormd zijn in  de praktijk en een ruime ervaring hebben in HR.
  • Geen oppervlakkige gesprekken bij ons, maar gefundeerde analyses.
  • Met onze no-nonsense aanpak zeggen we duidelijk waar het op staat.
  • Door een individuele en persoonlijke aanpak leveren we maatwerk.
  • Andress Consulting behaalde bij de laatste bevraging in 2013 100% klantentevredenheid.

Waarom kom ik gratis op kennismakingsgesprek?

Overweeg je loopbaanbegeleiding, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan kan je altijd langskomen voor een gratis individueel kennismakingsgesprek met één van onze loopbaancoaches. Samen gaan we geheel gratis en vrijblijvend na of we verder gaan met persoonlijke coaching.

Waarom kies ik voor Loopbaanexpert?

  • Door de ruime ervaring en vorming van elke loopbaancoach kan je erop vertrouwen dat je altijd begeleid wordt door iemand die bij je past met de uitgebreide expertise in hun vakgebied.
  • Onze gefundeerde analyses en tools geven je onderbouwd inzicht in je competenties en uitdagingen
  • Omdat we geloven in eerlijkheid en transparantie kan je er altijd op rekenen dat je perfect weet waar je staat
  • Je kan vertrouwen op een persoonlijke aanpak die helemaal afgestemd is op jouw noden en doelen

Wat houdt een kennismakingsgesprek in?

Tijdens het kennismakingsgesprek kom je meer te weten over ons programma en gaan we dieper in op wat je precies mag verwachten van loopbaanbegeleiding. We luisteren naar jouw loopbaanvraag, verduidelijken onze aanpak en kijken hoe we jou het best professioneel kunnen begeleiden, wat je noden ook zijn. Zo kan je meteen evalueren of een persoonlijke loopbaancoach jou verder op weg kan helpen.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 15 tot 30 minuten en gaat individueel met jou door. Tijdens dit gesprek krijg je ook een eerste indruk van de loopbaancoach. Is de klik er? Wat is zijn of haar achtergrond? Zitten we op dezelfde golflengte? Het is namelijk van groot belang dat er een goede band ontstaat tussen jullie beiden voor de beste begeleiding. Vervolgens krijg je meer inzicht in wat loopbaanbegeleiding nu eigenlijk inhoudt, en of het echt wel iets voor jou is. We leggen ons 4-stappenprogramma uit zodat je meteen weet je wat je mag verwachten na een persoonlijke coaching van 4 of 8 uur.

Hoe verloopt loopbaanbegeleiding?

Na je kennismakingsgesprek beslis je vrijblijvend of je kiest voor loopbaanbegeleiding. Je traject wordt helemaal afgestemd op je individuele behoeften, en zelfanalyse is daarbij de hoeksteen voor de beste resultaten.

Bij Loopbaanexpert kan je trajecten aangaan van 4 of 8 uur, die elk resulteren in een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Na 2x 2 uur sluiten we af met een Reflectief Persoonlijk Ontwikkelingsplan, en na 4x 2 uur met een Actiegericht Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Samen met de loopbaancoach krijg je via oefeningen inzicht in je talenten en mogelijkheden. Je leert jezelf kennen, en je komt bovendien te weten wat jij zoal belangrijk vindt in een job. Kortom, je bent stap voor stap op weg om je carrière of leven een nieuwe wending te geven.

 

Hoe werkt loopbaanbegeleiding? Waar vind ik meer informatie omtrent de gratis kennismakingsgesprekken? Neem meteen contact op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

Top